Дружеството ни няма интерес да начислява грешно ДДС. Разминаването е,

...
 Дружеството ни няма интерес да начислява грешно ДДС. Разминаването е,
Коментари Харесай

Шефът на Топлофикация София: Дружеството няма интерес да начислява грешно ДДС

 Дружеството ни няма интерес да начислява неверно Данък добавена стойност. Разминаването е, че до момента начислявахме 20% на всички покупко-продажби в предишния регулаторен интервал, който завърши на 30 юни. Отоплителният сезон е от ноември до април. Това сподели пред бТВ Александър Александров, изпълнителен шеф на „ Топлофикация София “.

„ Без никакво подозрение ще бъдат поправени фактурите, в случай че се окаже, че са нарушени разпоредбите при образуването на сметките. Дайте ни няколко дни, когато имаме решение с Министерство на финансите “, добави той.

„ Има над 200 обекта, които желаят да се причислят към „ Топлофикация “. Не предлагам на никого да изключва топлоподаването си, тъй като ще натовари своите съседи, само че и това остава най-евтиният вид “, изясни Александров.

Според него „ Топлофикация “ може да работи над три месеца на мазут, в случай че няма нужните количества газ.

„ +Одържавяването е единствено един детайл. Модернизацията на „ Топлофикация “ няма опция. Трябва да се откри сериозен вложител, който да я осъществя. Има единодушие сред общината и страната по отношение на оздравителния проект “, акцентира изпълнителният шеф на сдружението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР